Ledlys
Ledlys  ›  Led og belysning  ›  LED belysning for hjemmet ditt

LED belysning for hjemmet ditt

Hva hvis du kunne installere en lyspære, og bare å erstatte det med en gang hvert tjue år Jeg vet utgangspunktet at jeg ville installere ett er i trapperom der jeg må få ut min ekstra lang stige og klatre opp høye til å bytte en lyspære som synes å gå ut annenhver måned - har du et sted at du ville installere enher er noen gode nyheter for deg.

led, belysning, hjemmet, ditt, led, belysning, for, hjemmet, ditt

LED belysning for hjemmet ditt: LED belysning for hjemmet ditt.

Hva hvis du kunne installere en lyspære, og bare å erstatte det med en gang hvert tjue år? Jeg vet utgangspunktet at jeg ville installere ett er i trapperom der jeg må få ut min ekstra lang stige og klatre opp høye til å bytte en lyspære som synes å gå ut annenhver måned. Har du et sted at du ville installere en?

Her er noen gode nyheter for deg. Du kan ha det lyspære akkurat nå. Det er en ledlyslys for hjemmet ditt. LED-lampene har en levetid på tyve år, noe som gjør dem fantastisk for alle de steder som er vanskelig å nå.

Kanskje du er bekymret for hva slags lys en ledlysvil produsere. Fluorescent bulbs tilbyr ofte lengre levetid enn glødelamper enere, men lyset de produserer er ofte kaldt og gjør ikke hjemmet ditt føles som hjemme lenger. Det føles mer som en industriell lager. Den gode nyheten er at LED-lamper gir en flott kvalitet lys. Den er beskrevet som hele spekteret lys. Det betyr at det ikke er harde, men varm som en lyspære.

Har du noen gang lagt merke til hvor mye kulere hjemmet ditt er om sommeren når lysene er slått av. Det er fordi glødelamper avgir varme. Hvis du har ti 100-watts glødelamper lyser opp i hjemmet ditt, er det som å skru på en 1000-watts plass varmeapparatet i sommer. Glødepærer gjør aircondition jobbe hardere. Prøv dette, sette inn et LED-lys i et feste og slå den på. Etter ca ti minutter med hånden din ut og berøre lampen. Det skal være kult ennå. Du ville ikke tør gjøre dette med en lyspære. Du kan bli alvorlig brent.

Energisparing er et problem for nesten alle i dag. LED-lys kan hjelpe her også. En 15-watts ledlyslys produserer så mye lys som en 100-watts glødelampe eller en 30-watts fluorescerende lys. Disse praktiske lampene passer inn i et normalt lett kontakt og vare evig.

Mens du betaler noe mer i utgangspunktet for LED-lys enn for glødepærer, husk at de har en levetid på 20 år og de vil spare store mengder energi.

Start med å erstatte de som er vanskelig å nå steder. Da har noen av LED-lysene på hånden for å erstatte de lysene som brenner ut. I løpet av noen måneder vil du få erstattet alle lys i hjemmet ditt med en LED-lys som du aldri kan ha å bytte igjen.

Ledlys (LED)

Ledlys (LED)

Ledlys eller også kalt en lysdiode (LED) er et elektronisk lyskilde - den første led ble bygget i 1920 av oleg vladimirovich losev, radio teknikeren som la merke til at dioder brukes i radiomottakere lyset når strømmen var gått gjennom dem.

Teknologien i LED lys

Teknologien i LED lys

Et LED lys har en fantastisk enkel teknologi - les mer her.

Levetid på ledlys

Levetid på ledlys

Levetidel på ledlys er forholdsvis lang - lysdioder er underlagt svært begrenset slitasje hvis man bruker lavstrøm og ved lave temperaturer.

Ultrafiolett og blått LED-lys

Ultrafiolett og blått LED-lys

Blå lysdioder er basert på brede bånd gapet halvledere Gan (gallium nitride) og InGaN (indium gallium nitride) - de kan legges til eksisterende røde og grønne led-lys til å produsere inntrykk av hvitt lys, men hvite lysdioder i dag sjelden bruker dette prinsippet.

LED i nødlys

LED i nødlys

Ledlys kan brukes som nødlys - led nødlys er bærbare enheter som brukes for å håndtere krisesituasjoner som orkaner, tornadoer, lynnedslag, flom og storm som ødelegger transformatorer.