Ledlys
Ledlys  ›  Led og belysning  ›  Fordeler og ulemper med LEDlys

Fordeler og ulemper med LEDlys

LEDlys har mange bruksområder innen belysning - de populære lysene kan brukes til mye, og her ser vi på fordeler og ulemper med led som lys og lyskilde.

fordeler, og, ulemper, ledlys, fordeler, og, ulemper, med, ledlys

Fordeler og ulemper med LEDlys: Fordeler og ulemper med LEDlys.

LEDlys har mange bruksområder innen belysning. De populære lysene kan brukes til mye, og her ser vi på fordeler og ulemper med LED som lys og lyskilde.

Det finnes mange forskjellige typer lyspærer der ute å velge mellom, noe som betyr at det kan være vanskelig å avgjøre hvilke du vil bruke som du ikke bare stakk med én type gjennom hele din husstand. Du kan bruke forskjellige lyspærer avhengig av hvor og hva du skal bruke den for. En av de nyere type lyspære som du vil bruke, er LED-typen.

LED lyspærer er et godt valg for mange forskjellige grunner, og kan brukes i hele din husstand for mange forskjellige grunner. LED lyspærer har mange fordeler fremfor andre typer, men de har også sine ulemper. Les under en joggetur ned på disse.

Nå å gå over noen av disse fordeler og ulemper, det første fordelen er ekstremt lang levetid en veldig god ting for disse LED-pærer. LEDs kan vare opp til 200.000 timer, men de fleste bør skiftes omtrent rundt 50000 timen merker som når de først er her de vanligvis begynne å matte ned noe som betyr at de trenger forandring. Dette bringer meg til neste fordel som er at de ikke bare kutte ut når de er ferdige.

LED pærer begynner å falme, og ikke bli så sterkt når de begynner å renne ut, så du vil alltid ha tid til å bli mer eller endre pære, også vil du fortsatt kunne bruke pære for en stund.

Disse typer lyspærer ikke gi ut enorme lys så det er derfor de er vanligvis anbefales for side lys natt lys og hjørne av rommet lys. LED-pærer er ikke begrenset til disse i det hele tatt, men de er anbefalt bruk for dem. Folk kan finne at dette er en ulempe, men du kan fremdeles bruke vanlige lyspærer for hoved lys og så bare bruke LED-lys for mindre områder mv

En annen ting om LED lyspærer er at de ikke avgir så mye varme som kan anses som meget bra vurderer andre glødepærer kan gi ut det meste av sin makt som varme som reduserer dine lyspærer levetid. Alt på en LED-lyspærer kraft går inn produsere lys.

En ting å huske som kan vurderes når de bruker enhver type pære er Ikke se direkte på lyset, lyset at en LED pære avgir er et intenst dårlig lys så det kan være svært farlig for øynene dine hvis du ser direkte på det.

Det flotte med LED-pærer er at de er like solid lys så er det ingenting som potensielt kan mislykkes med unntak av den løper ut etter kontinuerlig bruk i mange år, er du selv i stand til å få forskjellige farger vises fra én avhengig av hva slags tillater er brukes når produsere lys.

Lysing slippes Diodes (LED) er tenkt av mange å være i forkant av lysteknologi og det er et alternativ til tradisjonelle lyskilder. Den moderne LED har allerede overskredet verdiene av halogen og glødelamper. Veldig snart vil lys og effektivitet tilnærming som av fluorescerende belysning. LED er meget effektiv lyskilde med mange fordeler.

LEDlys har et lengre liv

LEDlys har en større liv sammenlignet med konvensjonell lyskilde. LEDlys vil vare opptil 100000 timer derfor erstatte dem ikke er nødvendig ofte.

LED belysning er holdbar

I motsetning til lyspærer eller lysrør, kan LED ikke påvirkes av risting og vibrasjon. Dessuten vil LEDs avgir lys ikke vaklet som de andre. Dette kan sikkert hjelpe i bil og marine verden.

Led skaper mindre varme enn andre lys

LED skaper mindre varme enn tradisjonell belysning. LED opererer på mindre enn 60 ° C. Dette betyr enn huden ikke blir brent, og at det er generelt mer trygghet som omgir dem. Dessuten produserer LED Ingen UV som gjør det bra for belysning dyrebare gjenstander eller malerier.

LED ser kult ut

LED-belysning finnes i et bredt utvalg av farger, det trenger ikke en farge linser for å endre farger. Det sparer masse energi og kutt ned enormt på materielle kostnader. Den er perfekt for en dekorativ hensikt.

Bruker lite strøm - spar penger

Du kan spare penger på strøm ved å bytte til led lys. Du kan spare opptil 80% strømforbruk ved å erstatte en konvensjonell lyskilde med LED-lampe. Effektivitet: LED bruker mye mindre strøm g. glødelamper (vanligvis 80% mindre). Input: 100V - 240V, output: DC12V - DC24v. Det er en bra taktikk for å spare penger på strøm.

Som du kan se, har LED-belysning mange fordeler sammenlignet med tradisjonell belysning. Mange benytter seg av den for årsakene ovenfor (og flere) og ditching mer tradisjonell belysning som ikke lenger er levedyktig i det aktuelle markedet eller faktisk hele verden.

Ledlys (LED)

Ledlys (LED)

Ledlys eller også kalt en lysdiode (LED) er et elektronisk lyskilde - den første led ble bygget i 1920 av oleg vladimirovich losev, radio teknikeren som la merke til at dioder brukes i radiomottakere lyset når strømmen var gått gjennom dem.

Teknologien i LED lys

Teknologien i LED lys

Et LED lys har en fantastisk enkel teknologi - les mer her.

Levetid på ledlys

Levetid på ledlys

Levetidel på ledlys er forholdsvis lang - lysdioder er underlagt svært begrenset slitasje hvis man bruker lavstrøm og ved lave temperaturer.

Ultrafiolett og blått LED-lys

Ultrafiolett og blått LED-lys

Blå lysdioder er basert på brede bånd gapet halvledere Gan (gallium nitride) og InGaN (indium gallium nitride) - de kan legges til eksisterende røde og grønne led-lys til å produsere inntrykk av hvitt lys, men hvite lysdioder i dag sjelden bruker dette prinsippet.

LED i nødlys

LED i nødlys

Ledlys kan brukes som nødlys - led nødlys er bærbare enheter som brukes for å håndtere krisesituasjoner som orkaner, tornadoer, lynnedslag, flom og storm som ødelegger transformatorer.