Ledlys
Ledlys  ›  Led og belysning  ›  Led lykter til sykkel

Led lykter til sykkel

Hvis du sykler i mørke trenger du lykter og et godt lys til din sykkel - ledlys er en energibesparende lyskilde som passer utmerket til lykter på sykkel.

led, lykter, sykkel, led, lykter, til, sykkel

Led lykter til sykkel: Led lykter til sykkel.

Hvis du sykler i mørke trenger du lykter og et godt lys til din sykkel. Ledlys er en energibesparende lyskilde som passer utmerket til lykter på sykkel. LED lykter er en økonomisk og sikkerhet bevisste valg for enhver sykkel rytter. Mange ryttere overse dette stykke sikkerhetsutstyr fordi det er tradisjonelt sett på som for store eller tunge å bære på en sykkel. Det er imidlertid en rekke sykkel lys alternativer nå tilgjengelig som er lett å bære og allsidig, og gjør dem perfekt for sykkel sikkerhet.

Hvorfor ha lys på sykkelen din

Alle som sykler bør vurdere å holde et lys på sykkelen sin. Det finnes en rekke typer lys som kan brukes på sykler. Sykkel spesielle lys, for eksempel en LED sykkel chip, er fantastiske investeringer. LED sykkel chip kobles til sykkelen, som gir en lys, håndfri lyskilde. Hvis du trenger en lommelykt kan du enkelt fjerne LED sykkel chip og bruke den som en håndholdt lommelykt.

Det finnes en rekke grunner for å gjennomføre en lommelykt på sykkelen. Den mest åpenbare er for sikkerhet. I sommer, da mange mennesker sykkeltur på kvelden for å dra nytte av lavere temperaturer, er det lett å ende opp langt fra hjem med mørke raskt nærmer seg. Mens det er timer ekstra dagslys, settles gang mørket, det blir mørkt raskt. Det som begynner som en bedagelig kan fort bli skremmende hvis du tar en feil sving eller støter på et flatt dekk. En lys LED-lykt er den perfekte følgesvenn på turen din. LED lykt har en kompakt størrelse, et sterkt lys og lang batterilevetid.

Hvis du trenger hjelp, kan en Blinkende lys bringe den. Mens du kanskje tror sjansene for skader eller fare på deg sykkelen er sjeldne, tar det bare en jettegryte å skade sykkelen din kan repareres, eller til og med en mindre vrak å forlate deg for såre å ri hjem. En Blinkende lys vil bli lagt merke til av forbipasserende, og er akkurat tingen å bringe noen til unnsetning. Mange Blinkende lys kan brukes som en vanlig lommelykt, og byttet til Bevegelse hvis nødvendig.

Beste lys sorter

LED lykter er et godt valg for bicyclist. Batteriet levetid for LED-lys er ekstraordinær, og den klare lys at LED-lommelykt avgir er et flott miljø funksjon, særlig i tåke forhold. Hvis du er ofte ute tidlig om morgenen eller sent på kvelden, eller til tider når været er uforutsigbar, sterkt lys, for eksempel en LED-lykt er en sikkerhets bevisst valg.

Batteriene i en LED-lommelykt, samt pære, sist en ekstremt lang tid, ofte tusenvis av timer. Sammenlignet med tradisjonelle filament lommelykter og du kan se fordelene med en LED-lommelykt. Dessuten vil en LED-lommelykt gradvis miste styrke over en periode, mens en tradisjonell lommelykt vil fungere en gang, og neste gang, vil det være død. Fordi du neppe bruke lommelykt hver gang du ri på sykkelen, er det viktig at du har en lommelykt med en lang hylle lys. Hvis du har en tradisjonell lyspære, vil du finne det nødvendig å ta ekstra batterier og med en ekstra pære, men med en LED-lommelykt, er alt du trenger lommelykten. Du finner enkelt en liten LED-lommelykt som passer i håndflaten din.

Ledlys (LED)

Ledlys (LED)

Ledlys eller også kalt en lysdiode (LED) er et elektronisk lyskilde - den første led ble bygget i 1920 av oleg vladimirovich losev, radio teknikeren som la merke til at dioder brukes i radiomottakere lyset når strømmen var gått gjennom dem.

Teknologien i LED lys

Teknologien i LED lys

Et LED lys har en fantastisk enkel teknologi - les mer her.

Levetid på ledlys

Levetid på ledlys

Levetidel på ledlys er forholdsvis lang - lysdioder er underlagt svært begrenset slitasje hvis man bruker lavstrøm og ved lave temperaturer.

Ultrafiolett og blått LED-lys

Ultrafiolett og blått LED-lys

Blå lysdioder er basert på brede bånd gapet halvledere Gan (gallium nitride) og InGaN (indium gallium nitride) - de kan legges til eksisterende røde og grønne led-lys til å produsere inntrykk av hvitt lys, men hvite lysdioder i dag sjelden bruker dette prinsippet.

LED i nødlys

LED i nødlys

Ledlys kan brukes som nødlys - led nødlys er bærbare enheter som brukes for å håndtere krisesituasjoner som orkaner, tornadoer, lynnedslag, flom og storm som ødelegger transformatorer.