Ledlys
Ledlys  ›  Led og belysning  ›  Bruk ledlys i bil

Bruk ledlys i bil

Sett inn ledlys i din bil og du vil oppleve forskjellen - led som lyskilde innvendig i bilen er blitt meget populært.

bruk, ledlys, bil, bruk, ledlys, i, bil

Bruk ledlys i bil: Bruk ledlys i bil.

Sett inn ledlys i din bil og du vil oppleve forskjellen. Led som lyskilde innvendig i bilen er blitt meget populært. Har du klatret inn i bilen sent på kvelden og ønsket at overhead interiøret høflighet lyset ble sterkere, slik at du lett kunne finne de tastene du akkurat har falt, eller at det svake lyset inne i støvelen din kan riktig lyse opp hele plassen, slik at du kunne se hva du gjorde som du lastet opp bilen din? Dessverre konvensjonelle bilens interiør lyspærer er rett og slett ikke kraftig nok til å gjøre jobben skikkelig. Dette kan imidlertid være en annen sak hvis du erstattet dem med de nyeste ledlys pærer.

Begrepet ledlys står for Lys Emitting Diode, og det betyr at disse Pærer ikke stole på en standard filament metall og glass pære for å lage lys. LED-lys er mye kraftigere, samtidig som det blir renere og renere enn standard bil lyspærer. Ved siden av de åpenbare fordelene med bedre lys, LEDs har også flere andre egenskaper som gjør dem spesielt nyttig innenfor automotive-innstillingen.

ledlys pærer bil er mye tøffere og mer robust enn vanlige lyspærer, fordi det ikke er delikat filament metall eller glass pære å bryte, og de varer mye lengre, over 50.000 timer i de fleste tilfeller. Deres ekstremt lang levetid betyr at du vil sannsynligvis endre bilen din før du trenger å endre LEDs. I tillegg er LED-pærer kommer i en rekke farger som hvitt, blått og rødt, slik at de kan brukes til å erstatte overhead høflighet lys, kart lys støvel lys og døråpningen lys.

Interiør ledlys bil lyspærer er tilgjengelige som kile lyspærer, girlander blomsterløk og kuppelen lyspærer. Vanligvis kilen og girlander ledlys bruk 1-4 ledlys chips, mens kuppel ledlys pærene kan inneholde mellom 12-24. Derfor for områder som krever mye lys, som overhead indre lys, eller støvel lyset, er det normalt å bruke en ledlys kuppel, for mindre områder som nummer plate lys, eller høflighet lys, den girlander, eller kile LEDs er mer egnet.

Det er ingen tvil om at montering ledlys interior bil blomsterløk virkelig vil lyse opp inne i bilen om natten. Ideelt sett bør du normalt oppgradere de viktigste indre overhead lys først, men når du har gjort dette og sett hvor flott det ser du snart vil oppgradere alle bilens interiør lys med LED-pærer. De er tilgjengelige i en rekke farger, størrelser og innredninger det vil alltid være en rekke LED-lys for å dekke dine behov.

Ledlys (LED)

Ledlys (LED)

Ledlys eller også kalt en lysdiode (LED) er et elektronisk lyskilde - den første led ble bygget i 1920 av oleg vladimirovich losev, radio teknikeren som la merke til at dioder brukes i radiomottakere lyset når strømmen var gått gjennom dem.

Teknologien i LED lys

Teknologien i LED lys

Et LED lys har en fantastisk enkel teknologi - les mer her.

Levetid på ledlys

Levetid på ledlys

Levetidel på ledlys er forholdsvis lang - lysdioder er underlagt svært begrenset slitasje hvis man bruker lavstrøm og ved lave temperaturer.

Ultrafiolett og blått LED-lys

Ultrafiolett og blått LED-lys

Blå lysdioder er basert på brede bånd gapet halvledere Gan (gallium nitride) og InGaN (indium gallium nitride) - de kan legges til eksisterende røde og grønne led-lys til å produsere inntrykk av hvitt lys, men hvite lysdioder i dag sjelden bruker dette prinsippet.

LED i nødlys

LED i nødlys

Ledlys kan brukes som nødlys - led nødlys er bærbare enheter som brukes for å håndtere krisesituasjoner som orkaner, tornadoer, lynnedslag, flom og storm som ødelegger transformatorer.