Ledlys
Ledlys  ›  Led og belysning  ›  Bruksområder for LEDLYS

Bruksområder for LEDLYS

LEDLYS er overalt i disse dager, men hva er noen av de beste måtene å bruke Ledlys Les videre for å finne ut:Ledlys i utendørs belysningRundt stier, oppføring veier, innkjørsler, terrasser, hager, dekk, i plantasjeeiere og spesielle områder, markere trær og busker - dette er bare noen av måtene du kan bruke ledlys utenfor boligen.

bruksområder, ledlys, bruksområder, for, led

Bruksområder for LED: Bruksområder for LEDLYS.

LEDLYS er overalt i disse dager, men hva er noen av de beste måtene å bruke Ledlys? Les videre for å finne ut:

Ledlys i utendørs belysning

Rundt stier, oppføring veier, innkjørsler, terrasser, hager, dekk, i plantasjeeiere og spesielle områder, markere trær og busker. Dette er bare noen av måtene du kan bruke Ledlys utenfor boligen.

Ledlys på juletreet

Det moderne juletreet har gjerne ledlys. Julelys pleide å være stor og klumpete, ofte flere cm i lengde og en tomme eller to brede også. I dag har vi LED julelys og det er mange fordeler med å bruke dem i dette programmet. Først LED julelys er mye, mye mindre enn den gamle, tradisjonelle, pære basert lysene yesteryear. Størrelsen gjør det mye enklere å sette opp lys og gir deg mulighet til å pynte på flere steder og flere kreative måter. Neste, LED julelys er tryggere fordi det er ikke så vanskelig å klatre opp en stige med dem som med de eldre, tyngre julen pære lyser. LED lyser heller ikke få så varmt. LED Julelys er også mye mer energieffektiv, bruker mindre strøm enn å gi ut en klarere lys. Også på grunn av klarere lys med mindre elektrisitet og størrelse fordel, de tilbyr besparelser på strømregningen.

Lykter og lommelykter med ledlys

LED-lykter er de hotteste ting nå. Ledlys i lommelykter blir mer og mer vanlig. Størrelsen på Ledlys tillater produsentene å legge mer lys inn i en tinier pakke, som gir mye lys, men i en tinier størrelse enn gamle lommelykter. Fra lomme lysene til nøkkelring lys for å sveiv lys for å oppladbart lys og så videre, det er ingen mangel på utvalg av LED-lykter for omtrent enhver bruker du måtte ha.

Ledlys på fest og arrangement

Ledlys kan gjøres for å få effekten av laser lys, som er flott for partene. Strobe lysene er også stor for fester og feiringer.

Overvåkningskamera

Har du et overvåkningskamera? Hva med en trådløs overvåkningskamera eller infrarødt overvåknings system? LED-lysene er perfekte for sikkerhets systemer og blir integrert i mange overvåkingskameraer og sikkerhet enheter.

LED i skilter og display

Du vet at skilt på den lokale bensinstasjonen, teater, bank eller annen butikk? Det eneste som holder endring hele tiden, eller blinkende et bilde eller tiden på dagen og temperatur? Vel, nesten alle disse LED-lys basert tegn. Las Vegas er et godt eksempel på LED bruk. Fra spilleautomaten lysene til å blinke signage til glorete belysning viser på mange show og attraksjoner, LED-belysning spiller en stor rolle i disse. Ledlys er kommet for å bli.

Ledlys (LED)

Ledlys (LED)

Ledlys eller også kalt en lysdiode (LED) er et elektronisk lyskilde - den første led ble bygget i 1920 av oleg vladimirovich losev, radio teknikeren som la merke til at dioder brukes i radiomottakere lyset når strømmen var gått gjennom dem.

Teknologien i LED lys

Teknologien i LED lys

Et LED lys har en fantastisk enkel teknologi - les mer her.

Levetid på ledlys

Levetid på ledlys

Levetidel på ledlys er forholdsvis lang - lysdioder er underlagt svært begrenset slitasje hvis man bruker lavstrøm og ved lave temperaturer.

Ultrafiolett og blått LED-lys

Ultrafiolett og blått LED-lys

Blå lysdioder er basert på brede bånd gapet halvledere Gan (gallium nitride) og InGaN (indium gallium nitride) - de kan legges til eksisterende røde og grønne led-lys til å produsere inntrykk av hvitt lys, men hvite lysdioder i dag sjelden bruker dette prinsippet.

LED i nødlys

LED i nødlys

Ledlys kan brukes som nødlys - led nødlys er bærbare enheter som brukes for å håndtere krisesituasjoner som orkaner, tornadoer, lynnedslag, flom og storm som ødelegger transformatorer.