Ledlys
Ledlys  ›  Led og belysning  ›  LED i nødlys

LED i nødlys

Ledlys kan brukes som nødlys - led nødlys er bærbare enheter som brukes for å håndtere krisesituasjoner som orkaner, tornadoer, lynnedslag, flom og storm som ødelegger transformatorer.

led, nødlys, led, i, nødlys

LED i nødlys: LED i nødlys.

Ledlys kan brukes som nødlys. LED nødlys er bærbare enheter som brukes for å håndtere krisesituasjoner som orkaner, tornadoer, lynnedslag, flom og storm som ødelegger transformatorer. De er designet for røff bruk og kan tåle støt og vibrasjoner som kan oppstå mens du bruker den i nødsituasjoner.

Ledlys som nødlys er utmerket

Disse enhetene er utstyrt med batterier som kan brukes for å gi strøm til en AM eller FM-radio for å holde brukerne oppdatert på det siste sivile og naturlige katastrofer forekommer i nærområdet som kan påvirke strømforsyning. De kan også være utstyrt med en flyttbar LED-lommelykt og lyser som automatisk slås på når husholdningene strømmen slås av.

Disse enhetene inneholder ofte 12-volts batterier som fullt ut kan lades ved å koble den til A / C stikkontakter i ti til tolv timer. Emergency LED-lys kan gi strøm i fire til seks timer, avhengig av dens watt strøm og bruk. Power tilgjengelighet er betydelig økt hvis batteriet tilstede i disse enhetene er erstattet med dyp syklus batterier brukes til næringsformål.

Effektiviteten unntakstilstand LED-lamper er definert i henhold til forholdet mellom lysintensitet emitterte og elektrisk strøm som produserer denne strålingen. Fargen på LED-lamper er vanligvis rød, grønn og gul-oransje dem har blitt standardisert av produsenter avhengig av stråling frekvens. Men i nødstilfeller LED-lamper, er denne strålingen ikke er synlig, noe som gir den fargen standard lys brukes i husholdningene.

Den eneste ulempen unntakstilstand LED-lys er at batteriene brukes i disse gir kraft til en begrenset varighet og må lades, som kanskje ikke er mulig hvis makten forblir utilgjengelig for mer enn en dag. Det er bedre å kjøpe en nødsituasjon LED lys som kan kobles til eksternt bil eller lastebil batteri.

Ledlys (LED)

Ledlys (LED)

Ledlys eller også kalt en lysdiode (LED) er et elektronisk lyskilde - den første led ble bygget i 1920 av oleg vladimirovich losev, radio teknikeren som la merke til at dioder brukes i radiomottakere lyset når strømmen var gått gjennom dem.

Teknologien i LED lys

Teknologien i LED lys

Et LED lys har en fantastisk enkel teknologi - les mer her.

Levetid på ledlys

Levetid på ledlys

Levetidel på ledlys er forholdsvis lang - lysdioder er underlagt svært begrenset slitasje hvis man bruker lavstrøm og ved lave temperaturer.

Ultrafiolett og blått LED-lys

Ultrafiolett og blått LED-lys

Blå lysdioder er basert på brede bånd gapet halvledere Gan (gallium nitride) og InGaN (indium gallium nitride) - de kan legges til eksisterende røde og grønne led-lys til å produsere inntrykk av hvitt lys, men hvite lysdioder i dag sjelden bruker dette prinsippet.

Bruksområder for LEDLYS

Bruksområder for LEDLYS

LEDLYS er overalt i disse dager, men hva er noen av de beste måtene å bruke Ledlys Les videre for å finne ut:Ledlys i utendørs belysningRundt stier, oppføring veier, innkjørsler, terrasser, hager, dekk, i plantasjeeiere og spesielle områder, markere trær og busker - dette er bare noen av måtene du kan bruke ledlys utenfor boligen.