Ledlys
Ledlys  ›  Led og belysning  ›  LEDlys til svømmebasseng

LEDlys til svømmebasseng

Vil du ha de beste lysene til svømmebasseng Da bør du velge ledlys - mange mennesker liker lyser opp uteområdene i hjemmet deres gjennom året, og ikke bare i julen.

ledlys, svømmebasseng, svømmebasseng, med, ledlys

Svømmebasseng med Ledlys: LEDlys til svømmebasseng.

Vil du ha de beste lysene til svømmebasseng? Da bør du velge ledlys. Mange mennesker liker lyser opp uteområdene i hjemmet deres gjennom året, og ikke bare i julen. Et vakkert opplyst plen, dekk og bassengområdet kan gi den perfekte setting for en bakgård grill, utendørs bryllup, eller sommerfest. Men dekorativ belysning har ikke bare for å bli hentet ut når gjestene kommer over. Legge til en liten stemningsbelysning kan raskt snu bakgård oase i en ekte tilflukt.

LED-belysning er blitt et svært populært valg for belysning bassenger i alle størrelser. På grunn av sitt lange liv og effektiv energibruk, LED lyspærer er raskt erstattet andre, eldre former for belysning. Ikke bare den lange levetiden på en LED lyspære bety at du bruker mindre penger på erstatninger på lang sikt, også reduserer ulempene ved å erstatte pærer i vanskelig tilgjengelige eller utilgjengelige steder. LED-belysning skaper også en rettet strøm av lys, med flere farger tilgjengelig, som gjør den ideell for bruk under vann. Med så mange nye LED-pool produkter tilgjengelig, er du sikker på å finne riktig passform for basseng, enten en fullt i bakken eller over bakken, vinyl sided pool.

Hvis bassenget brukes etter mørkt det er avgjørende å ha god belysning for sikkerhet uten å skape sterke punktbelysning som vil ødelegge den magiske natten svømming. LED-lampene som henger på siden av bassenget ditt, er en flott måte å lyse opp området for å holde alle trygt, mens samtidig holde belysningen myk og diskret. Hvis du vil legge belysning til bassenget for å få flere dekorative formål, LED-lys fås i flere farger i ulike produkter. Opplyst roser kan flyte over toppen av bassenget, eller du kan prøve fargede undervanns lys som skaper ulike farger og strobelys effekter. Uansett hvordan du vil legge lys til basseng din, er du sikker på å finne en LED-pool produkt som passer dine behov.

Ledlys (LED)

Ledlys (LED)

Ledlys eller også kalt en lysdiode (LED) er et elektronisk lyskilde - den første led ble bygget i 1920 av oleg vladimirovich losev, radio teknikeren som la merke til at dioder brukes i radiomottakere lyset når strømmen var gått gjennom dem.

Teknologien i LED lys

Teknologien i LED lys

Et LED lys har en fantastisk enkel teknologi - les mer her.

Levetid på ledlys

Levetid på ledlys

Levetidel på ledlys er forholdsvis lang - lysdioder er underlagt svært begrenset slitasje hvis man bruker lavstrøm og ved lave temperaturer.

Ultrafiolett og blått LED-lys

Ultrafiolett og blått LED-lys

Blå lysdioder er basert på brede bånd gapet halvledere Gan (gallium nitride) og InGaN (indium gallium nitride) - de kan legges til eksisterende røde og grønne led-lys til å produsere inntrykk av hvitt lys, men hvite lysdioder i dag sjelden bruker dette prinsippet.

LED i nødlys

LED i nødlys

Ledlys kan brukes som nødlys - led nødlys er bærbare enheter som brukes for å håndtere krisesituasjoner som orkaner, tornadoer, lynnedslag, flom og storm som ødelegger transformatorer.